Bästa maltianer!
Under Maltekonciliet i Jönköping i somras luftades en del spörsmål rörande ingredienserna i den för nämnda kommun särpräglade, och smakmässigt vida överlägsen alla konkurrenter på riksplanet, kebabsåsen. Det har i efterhand hävdats (med kännarmin) att jag skulle ha dryftat något i stil med att det var någons mormor som var den hemlighetsfulla upphovskvinnan. Nu är det ju i och för sig så, att ganska många kvinnor i ett visst åldersspann kan titulera sig "någons mormor". Men jag har aldrig sagt något sådant. Och om jag nu mot förmodan har det, så hade jag förmodligen rätt (se bilden).
På samma sida i tidningen återfinns en artikel om lagerarbetaren Jonatan som lyckats med konststycket att få en egen specialpizza (tänk att få skriva det i CV:t!); En calzone med inbakad hamburgertallrik.
4 comments:
Jag vet vems mormor hon är!!! Ni har säkert hört mig tjata om den där kebabsåsen (har jag föresten berättat för er om den gången jag var stand in för det spanska handbollslandslaet???). Det är nämligen min kompis Nivettes mormor som omnämns i artikeln. Nivette som för övrigt värvats till just JP (är det månde hon som skrivit artikeln och fått detta scopp?).
Dass war also des Pudelns Kernes!
ett: vem fan äter en inbakad hamburgertallrik? Ursäkta men om han vill bli känd kan han väl ställa upp i Idol som alla andra.
Två: receptet som tanten har publicerat delar av låter som sånt som man lagade när man lekte kök som barn. Jag misstänker desinformationskampanj (och jag som jobbar på propagandaministeriet borde veta!)
Hahaha, fantastiskt, vilken story!
Och en malte-följetång får äntligen en upplösning!
Post a Comment